Organizacja pożytku publicznego

Przekazując 1.5% podatku podopiecznym Fundacji KTOŚ, dajesz wytchnienie. Wspierasz tych, którzy na stałe opiekują się ciężko chorą bliską osobą. Sprawiasz, że mają szansę na wyjście z domu, złapanie oddechu, rozmowę z psychologiem, zjedzony w spokoju ciepły posiłek czy nieprzerwany sen.  Wpisz w swoje zeznanie podatkowe KRS 0000746864 i odmień czyjąś codzienność!

e-pit2023 - pobierz       e-pit2023 - pobierz       e-pit2023 - pobierz       e-pit2023 - uruchom w przeglądarce

Program e-pity Copyright 2021-2022 e-file sp. z o.o. sp. k. lub Program e-pity by e-file

Fundacja KTOŚ przygotowała dla podatników bezpłatny program do rozliczeń PIT. Wersja programu dostępna na tej stronie internetowej ułatwia przekazanie 1.5% naszej fundacji, nie dając jednocześnie możliwości swobodnego wyboru innej organizacji.

Rozlicza Cię ZUS? To nic! Emeryci i renciści też mogą przekazać 1,5% podatku. To bardzo proste! Wydrukuj, wypełnij i wyślij do swojego Urzędu Skarbowego formularz, który jest do pobrania poniżej.

Pit 2022 - pobierz